Biskupský chlebíček

Suroviny

máslo
40 g
polohrubá mouka
80 g
bílek
4 ks
cukr moučka
100 g
kousky ořechů, kandované ovoce, kousky čokolády nebo rozinky
dle chuti

Postup přípravy:

Z bílků ušleháme tuhý sníh, poté zašleháme cukr a rozpuštěné vlažné máslo. Opatrně vmícháme mouku a ořechy, ovoce atd. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet. Pečeme při 150 °C asi 25 min. Dobrou chuť!

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.8.2012 7:30| autor: grizlinka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist