Biftek s hermelínem, žampióny a pomerančem

Suroviny

hovězí svíčková
800 g
hladká mouka
30 g
žampióny
200 g
hermelín
200 g
brusinky
50 g
olivy
100 g
pomeranč
1 ks
olej
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso položíme nakrájené žampióny, překryjeme plátkem hermelínu a zapečeme v troubě. Biftek s hermelínem podáváme podlitý šťávou a ozdobený olivami, brusinkami a pomerančem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist