Bezmasá čína se žampiony a zeleninou

Suroviny

žampiony
400 g
paprika
4 ks
rajčata
4 ks
pórky
2 ks
cibule
2 ks
sójová omáčka
4 PL
olej
4 PL
sladká paprika
chilli paprička
1 ks
solamyl
2 PL

Postup přípravy:

Žampiony nakrájíme na plátky, papriky na nudličky, pórek na kolečka, cibuli nadrobno. Smícháme, zalejeme nálevem z oleje, omáčky, papriky, nasekané chilli papričky, soli a solamylu. Druhý den směs opražíme na trošce oleje, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a chvíli podusíme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist