Bezé roláda se šlehačkou

Suroviny

cukr krupice
170 g
hladká mouka
70 g
bílky
260 g
mleté lískové oříšky
70 g
šlehačka
2 ks
cukr moučka

Postup přípravy:

 

Bílky a cukr ušleháme do tuha, mouku a oříšky smícháme dohromady a lehce promícháme do ušlehaného sněhu s cukrem.

Plech – pečící papír – rozetřeme na celý  plech 1 cm vrstvou. Cedníčkem prosyjeme moučkový cukr. Pečeme cca při 220°C cca 6 minut.

Vychladlý plát obrátíme na čistý pečící papír a spodní sundáme. Potřeme ušlehanou šlehačkou, zabalíme a necháme v chladu uležet. Poté zbytkem šlehačky potřeme a ozdobíme. Možno ještě posypat oříšky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist