Berounská roštěnka se žampióny

Suroviny

hovězí roštěnec
150 g
šunka
plátek
sterilizované žampiony
25 g
kečup
1 PL
worchestrová omáčka
1 PL
citron
1 plátek
sůl
pepř

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampióny, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme do měkka. Na talířích maso zdobíme citrónem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist