Bejlíska s rumem a šlehačkou

Postup přípravy:

Zavřená kondenzovaná mléka vaříme ve vodní lázni 1 1/2 hodiny, necháme vychladnout. Studené přendáme do mixeru a postupně přiléváme šlehačku a rum. Záleží na každém, jakou sílu zvolí, někdo raději více smetany někdo více alkoholu. necháme dobře rozmixovat. Pozor, zakrýt nádobu, rádo prská :-), a podáváme vychlazené, můžeme ozdobit našlehanou šlehačkou. Je to opravdu laskomina.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.3.2011 3:04| autor: dobrakartarka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist