Barevné špagety s tykvičkami

Suroviny

uvařené ochucené špagety (rajčata, špenát)
500 g
baby (hodně malých) patisonků, buketek, dýní apod.
400 g
malá šalotka
2 ks
česnek
2 stroužky
hlíva ústřičná (nebo jiné houby)
200 g
červená masitá paprika
1/2 ks
nastrouhaný parmezán
4 PL
olivový olej
3 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji orestujte na kousky nakrájené kloboučky hub a nahrubo nakrájenou šalotku. Přidejte na plátky nakrájený česnek, na kostičky nakrájenou papriku a ještě společně krátce opékejte a míchejte. Nakonec přidejte drobně pokrájené tykvičky, společně jen krátce prohřejte, podle chuti osolte a opepřete, promíchejte s těstovinami a posypte sýrem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.4.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist