Banány v kokosu s rumem

Suroviny

banán
4 ks
bílek
1-2
rum
4 PL
kokos
75 g
pomerančová šťáva
6 PL
cukr
3 PL
solamyl
1 PL

Postup přípravy:

Oloupané banány obalíme v rozšlehaném bílku a pak v kokosu. Na pánvi rozpustíme máslo a banány na něm osmažíme dozlatava. Do pánve přidáme cukr, solamyl, rum a pomerančovou štávu – uvedeme do varu a asi 1 min. povaříme. Ihned nalijeme na banány a podáváme.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist