Banánový pikantní salát

Suroviny

banán
4 ks
kadeřavá nebo hladká petrželka nahrubo nasekaná
3 PL
feferonka
2 ks
větší salátová okurka
1 ks
hnědý pískový cukr
1 PL

Postup přípravy:

Omyté feferonky nakrájíme bez semínek na tenká kolečka. Okurku omyjeme a rozkrájíme na hranolky. Banány ve slupce spaříme vroucí vodou. Když slupka téměř zčerná, oloupeme je a nakrájíme na plátky. Všechny suroviny dáme do misky, posypeme cukrem a promícháme. Vychlazený salát podáváme s černým chlebem.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist