Banánové lívanečky s vločkami a kefírem

Suroviny

kefír
500 ml
ovesné vločky
2 hrsti
banán
2 ks
vejce
2 ks
cukr krupice
1 PL
soda
3/4 ČL
hladká mouka
olej na smažení

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Ovesné vločky zalijeme kefírem a 10 minut necháme uležet. Banány oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Sodu vsypeme do kefíru a promícháme, přidáme cukr‚ vajíčka a rozmačkané banány. Mouky přidáme tolik, aby bylo těsto husté jako na klasické lívance. Lívance smažíme na pánvi na oleji‚ vykládáme na papírové utěrky‚ aby nasákly přebytečný tuk. Podáváme se smetanou nebo džemem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.5.2012 8:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist