Banánové jáhly

Suroviny

jáhly
250 g
sušené švestky
250 g
vanilkový cukr
1 balíček
citrónová šťáva
1/2 ks
banán
1 ks
máslo
dle potřeby
mléko
dle potřeby
skořice
dle chuti
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Jáhly nejprve spaříme horkou vodou, poté je propláchneme studenou a dáme stranou. Švestky pokrájíme na malé kousky, povaříme s trochou vody, poté nasypeme jáhly, zalijeme mlékem, přidáme skořici, vanilkový cukr, sůl, citrónovou šťávu (můžeme přidat i nastrouhanou kůru, pokud je citrón chemicky neošetřen), a za občasného míchání vaříme doměkka. Podle potřeby doléváme mléko. Podáváme s banánem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 9:13| autor: zuzula

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist