Banánová přesnídávka s rumem a skořicí

Suroviny

banán
1 kg
tlučený hřebíček
1/2 ČL
šťáva z citronů
1 ks
cukr
750 g
rum ( Havana )
1 dcl

Postup přípravy:

Oloupané banány nakrájíme, rozvaříme s 1 litrem vody a pomalu vaříme dohusta. Pak přidáme cukr, citrónovou šťávu a hřebíček, přivedeme k varu a hned plníme do nahřátých skleniček. Rum přidáváme až nakonec.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2013 6:12| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist