Bageta plněná olivami a česnekem

Suroviny

bageta
1/2 ks
máslo
80 g
černé olivy
4 PL
česnek
1 stroužek
sušené oregáno
1/2 ČL
zelenina
dle chuti

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Nakrájet bagetu na plátky, ale nedokrojit je, takže bageta drží stále pohromadě. Smíchat ostatní ingredience do hladka. Natřít směsí mezi plátky bagety a zabalit ji do alobalu. Vložit do předem vyhřáté trouby na 180°C asi na 10 minut.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2012 5:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist