Bábovka s vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou

Suroviny

vajec
6 ks
polohrubé mouky
30 dkg
moučkového cukru
20 dkg
oleje
2 dcl
vody
2 dcl
prášek do pečiva
1 ks
vanilkový cukr
citrónová kůra

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Žloutky a cukr do pěny. Přidáme olej, vodu,přášek do pečiva a mouku. Vše zamícháme a nakonec přidáme našlehané bílky, vanilkový cukr a citron. Do vymazané a vysypané formy nalijeme těsto a pečeme 30-45min. při 180°C.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.3.2011 9:30| autor: _sobinka_

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist