Artyčoky v nudlích

Suroviny

sterilované artyčoky
240 g
olivový olej
4 lžíce
mladá cibulka
2 ks
rajčata
300 g
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
kečup
4 lžíce
bazalka
hrst
těstoviny
400 g
parmazán
na posypání

Postup přípravy:

Nechte odkapat 240 g sterilovaných artyčoků ve slaném nálevu a pak je překrájejte na kousky. V pánvi rozehřejte 4 lžíce olivového oleje, vložte na něj 2 mladé na kousky nakrájené cibulky, lehce je zpěňte, přidejte artyčoky, 300 g spařených, oloupaných a na kostičky nakrájených rajčat. Zeleninu osolte, opepřete a poduste 5 minut. Vmíchejte 4 lžíce sladkého nebo pálivého kečupu, jemně nasekanou bazalku a krátce prohřejte. Mezitím uvařte 400 g těstovin, sceďte je a promíchejte s omáčkou.

Tip: Pokrm posypte nastrouhaným parmezánem a bazalkou.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.4.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist