Andělské zvony

Suroviny

libový bůček
1/2 kg
kysané zelí
1/2 kg
olej
paprika
1 ks
cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
chilli paprička
1 ks
sůl
kmín
grilovacího koření

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. 

Za občasného podlévání a míchání dusíme do měkka.

Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva.

Mezitím uvaříme do měkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a pro mícháme ho s masem. Podáváme s chlebem.

 

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist